Close sidebar
Close sidebar

Balerina angajata de Sorin Grindeanu la biroul parlamentar fusese data afara de la Scoala de Balet! Frumoasa Roxana Dinu a dat insa in judecata institutia si a castigat reincadrarea in instanta

Roxana Dinu, balerina care i-a fost consilier premierului Sorin Grindeanu, a fost angajata de acesta dupa ce a fost data afara de la o scoala de balet.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Nominalizarea lui Sorin Grindeanu ca prim-ministru a fost aprobata de presedintele Klaus Iohannis, astfel ca, de la inceputul lui 2017, acesta isi va putea alege ministrii noului Guvern. In ultimele zile, au aparut diverse informatii legate de Grindeanu, una dintre ele referindu-se la faptul ca acesta si-a angajat drept consilier la birou sau parlamentar pe o balerina blonda, pe nume Roxana Dinu. Grindeanu era deputat si a colaborat cu balerina, asa cum a dezvaluit, in noiembrie 2015, sursadevest.ro.

“Pe Sorin Grindeanu nu l-au mai satisfăcut cei patru consilieri pe care îi avea la biroul parlamentar şi şi-a mai tras unul. La doar 24 de ani, Roxana Ştefania Dinu, fără studii politice sau de comunicare a reuşit să îl dea pe spate pe proaspătul ministru, cu alte… calităţi. De profesie balerină, ajunsă peste noapte consilier parlamentar, Roxana a avut nevoie de un răgaz de gândire pentru a spune ce fel de activităţi prestează pentru Grindeanu…Plătită cu ora, Roxana îşi alocă destul de mult timp activităţii depuse în slujba lui Sorin Grindeanu.
Conform statelor de plată, numai în octombrie, şi-a petrecut 65 de ore la biroul parlamentar”,
dezvaluia sursa citata. Exact in acea perioada, balerina ramasese fara serviciu, find data afara de la scoala de balet din Bucuresti la care era angajata.
In februarie 2014, Roxana Dinu a dat in judecata institutia, obiectul procesului fiind “contestaţie decizie de concediere”. In aprilie 2015, Tribunalul Bucuresti a dat o decizie favorabila balerinei: „Dispune reintegrarea reclamantei în funcţia deţinută anterior concedierii.
Obligă pârâta la plata către reclamantă a unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat de la data concedierii şi până la reintegrarea efectivă”.
Scoala de balet a facut apel, insa acesta a fost respins. "Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta la 620 lei cheltuieli de judecată către intimată. Definitivă”, a fost verdictul final in procesul Roxanei Dinu.

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI