Banca Națională a României a aprobat achiziționarea a unei participații de 100% în cadrul Porsche Bank

Simona Costache, joi 20 iunie 2024 , 09:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Banca Națională a României a aprobat achiziționarea, în mod direct, de către domnul Dan Ostahie (90,10%} și societatea Real Estate Srl (9,89%), a unei participații de 100% din capitalul social și din drepturile de vot în cadrul Porsche Bank România SA.

Potrivit acordului dintre Porsche Bank AG și Dan Ostahie, vânzătorul se angajează să transfere dreptul de proprietate asupra acțiunilor băncii, iar cumpărătorul se angajează să preia activitatea pe baza bilanțului la data efectuării tranzacției.

Acordul nu prevede transferul mărcii “Porsche Bank” sau a dreptului de utilizare a acesteia. Noua denumire comercială a băncii va fi “Credex Bank”.

Tranzacția va fi definitivată până la sfârșitul lunii iulie 2024, iar banca va rămâne operațională atât până la acel moment, cât și după preluarea de către noul acționar.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Pe ce dată urmează să fie livrate pensiile în iulie 2024: Banii vor fi virați prin... Pe ce dată urmează să fie livrate pensiile în iulie 2024: Banii vor fi virați prin poștă sau pe card la  termene diferite
spotmedia.ro
Japonia introduce un robot umanoid enorm pentru întreținerea liniilor de tren (Foto) Japonia introduce un robot umanoid enorm pentru întreținerea liniilor de tren (Foto)
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si