Compania Nationala Posta Romana (CNPR) a anuntat ca miercuri, 24 ianuarie, toate subunitatile postale din mediul urban si rural vor fi inchise.

”Programul anuntat este in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora ziua de 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Romane este declarata zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza. Ca urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate in data de 23 ianuarie 2018 sa inregistreze timpi mai mari de circulatie”, se arata in comunicat.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Unitatile BRD vor fi inchise miercuri, cu exceptia celor din centrele comerciale care vor fi deschise in 24 ianuarie.

Ziua de 24 ianuarie este nelucratoare si in cazul Raiffeisen Bank.

”Ziua de 24 ianuarie 2018 este zi nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru

departamentul Servicii Clienti (Call Center). Vor functiona insa agentiile din mall-uri, reteaua Selgros si supermarket-uri. Call Center-ul bancii va asigura asistenta permanenta pentru carduri, serviciile Smart Mobile, Raiffeisen Online si clientii de top”, a anuntat banca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si