Close sidebar
Close sidebar

Bancile si oficiile postale sunt inchise in 24 ianuarie. Bancile din unele centre comerciale vor ramane deschise

Oficiile postale si unitatile bancare sunt inchise in 24 ianuarie, la implinirea a 159 de ani de la Unirea Moldovei cu tara Romaneasca, insa vor ramane deschise bancile din unele centre comerciale.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Compania Nationala Posta Romana (CNPR) a anuntat ca miercuri, 24 ianuarie, toate subunitatile postale din mediul urban si rural vor fi inchise.

”Programul anuntat este in conformitate cu prevederile Codului Muncii, potrivit carora ziua de 24 ianuarie – Ziua Unirii Principatelor Romane este declarata zi de sarbatoare legala in care nu se lucreaza. Ca urmare a programului anuntat, este posibil ca trimiterile postale prezentate in data de 23 ianuarie 2018 sa inregistreze timpi mai mari de circulatie”, se arata in comunicat.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Unitatile BRD vor fi inchise miercuri, cu exceptia celor din centrele comerciale care vor fi deschise in 24 ianuarie.

Ziua de 24 ianuarie este nelucratoare si in cazul Raiffeisen Bank.

”Ziua de 24 ianuarie 2018 este zi nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, inclusiv pentru departamentul Servicii Clienti (Call Center). Vor functiona insa agentiile din mall-uri, reteaua Selgros si supermarket-uri.

Call Center-ul bancii va asigura asistenta permanenta pentru carduri, serviciile Smart Mobile, Raiffeisen Online si clientii de top”, a anuntat banca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI