Close sidebar
Close sidebar

Bancnotele vor fi schimbate până în 2023. Cum vor fi înlocuiți banii în întreaga lume

Conform unui studiu banii s-ar putea schimba în următorii 6-7 ani. Atunci când au apărut bancnotele, populația planetei era de aproximativ 2 milioane de locuitori, iar în prezent suntem peste 7 miliarde.

Diana Bostan,

Bancnotele vor fi schimbate până în 2023

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bancnotele ar urma să fie schimbate pentru că există o presiune foarte mare pentru sistem din cauza unor cereri crescute de bani.

Bancnotele vor fi schimbate până în 2023

Mai mulți  specialiști  susțin faptul că actualul sistem monetar va fi modificat semnificativ în următorii ani. Bancnotele sunt tipărite în bănci, iar economia este creată atunci când băncile împrumută bani, inclusiv împrumuturi către țări și guverne.

Citeste si: VIDEO| A plouat cu bani pe o stradă din Alexandria

Sistemul nu conține suficienți bani pentru a plăti toate datoriile din prezent.

Majoritatea tranzacțiilor se bazează pe un schimb de bani, iar în cele mai multe cazuri este ilegal ca cele două părți să facă un schimb de servicii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bacnotele sunt valoroase doar atâta timp cât valoarea lor este garantată și când noi îi credem importanți și îi acceptăm ca metoda de plată și recompensă pentru servicii și bunuri.

Bancnotele vor fi înlocuite de monede sociale

În ultimii ani am văzut cât de ușor este să fraudezi și să pierzi bani în sistemul financiar actual.

Băncile tipăresc banii și profită de pe urma acestui lucru.

Citeste si: Rezultate Loto 6 din 49 și JOKER, duminică 16 ianuarie 2022. Care sunt numerele câștigătoare

Conform unui studiu, banii vor dispărea și vor fi înlocuiți cu altceva. Bancnotele vor fi înlocuite de monede sociale locale și vor fi câștigate prin muncă socială, servicii sau monede proprii ale campaniilor bazate pe loialitatea clientului.

Prima bancnotă fost tipărită în Franța în secolul al 18-lea. În ultima perioadă, monedele au început să dispară. În ultimii 30 de ani au dispărut mai mult de 600, iar tendința continuă, potrivit unui studiu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI