Conform unor surse citate de ziarul Viata libera, bancomatul a fost aruncat în aer, iar hoții au reușit să fugă cu cutia cu bani.

Bancomatul a fost aruncat în aer marți dimineață la ora 4.00 printr-o explozie controlată, potrivit primelor informații. Ar fi vorba despre bancomatul unei bănci românești din localitatea gălățeană.

În acest moment, polițiștii fac estimările legate de suma furată de spărgători. 

Spargere similară de bancomat la Otopeni

Marți, 8 septembrie, în jurul orei 05:00, a avut loc un atac similar: la parterul unui bloc din oraşul Otopeni a avut loc explozia unui bancomat.

Comisarul şef Cristian Gheorghe din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a afirmat, miercuri, că anchetatorii au un cerc de suspecţi în cazul bancomatelor aruncate în aer la Otopeni, precizând că autorii faptei aveau măşti din cele folosite în prezent de majoritatea populaţiei şi pelerine verzi. De asemenea, dispozitivul exploziv a fost unul artizanal şi bine realizat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: A murit reputatul profesor Gheorghe Cuzincu. Doliu în învățământul românesc

“În legătură cu cazul bancomatului de la Otopeni, desfăşurăm activităţi la momentul de faţă în legătură cu dispozitivele explozive folosite în această speţă, aşteptăm rezultatul expertizei criminalistice. Nu pot să mă pronunţ cu privire la natura substanţei explozive. În legătură cu autorii, vom vedea, desfăşurăm activităţi. Este greu să vă spun detalii, sunt cunoscute, la nivelul nostru este greu să vă redau cu fidelitatea 100% ceea ce s-a întâmplat.
Există un cerc de suspecţi în cauza aceasta”,
 a declarat comisarul şef Cristian Gheorghe.

El a precizat că nu se poate spune că furturile din bancomate prin acest mod de operare au devenit un fenomen la nivel naţional.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

“La nivelul naţional furturile din bancomate prin acest mod de operare explozibil nu este un fenomen. La nivel naţional, de la începutul anului, avem cinci cauze şi a şasea este cea de ieri. În aceste cinci cauze avem autorii, îi avem identificaţi, avem şi un flagrant făcut la o speţă de acest gen, majoritatea lor sunt arestaţi. Deci făcând o comparaţie cu ceea ce se întâmplă în exterior nici măcar nu putem spune că ar putea crea la un moment dat o problemă. Sunt cinci cauze în nouă luni. Şi în aceste nouă luni Poliţia a identificat autorii şi i-a arestat. E adevărat, modurile de operare diferă, unele au fost cu exploziv solid, aşa cum s-a întâmplat ieri, unele au fost cu sisteme explozive cu gaz”,  a

afirmat comisarul şef din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale.

El a mai spus că autorii faptei purtau măşti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si