Întâmplare de-a râsul, plânsul, pe un aeroport din țară. Nu este prima dată când banda de bagaje nu mai merge, așa că angajații au găsit cum să o repare. Ei s-au urcat pe banda de bagaje ca pe cea de alergat.

Citește si: VIDEO- Pepeni marfă înregistrată, vânduți la export. Vezi unde

Românii sunt cei mai ingenioși. Creativitatea lor nu are limite.

Un călător de pe Aeroportul Otopeni a surprins imagini inedite. El a coborât din avion și a mers să-și ridice bagajele de cală, însă ia-le de unde nu-i. Banda care aducea bagajele nu mai funcționa.

Banda electrică de bagaje, din Otopeni, a fost transformată în bandă de alergat

Nu este prima situație de acest gen. Acest lucru se întâmplă adesea pe cel mai mare aeroport din România. Problemele în ceea ce privește funcționarea benzilor de bagaje sunt mai vechi, dar acum angajații puși să le repare au găsit o soluție.

Nervii călătorilor erau întinși la maximum, iar cei care trebuiau să repare banda au găsit o soluție rapidă. Angajații s-au urcat efectiv pe bandă și au început să meargă ca pe banda de alergat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește si: Alerte cu bombă la Aeroport, Parlament, Guvern și alte instituții din Republica Moldova

Astfel că ei au mers pe bandă încât să aducă toate bagajele călătorilor, în timp ce aceștia așteptau deja de minute bune sa le preia și să iasă din aeroport. Evident, angajații au fost nevoiți să meargă minute bune astfel încât toate cele peste 100 de bagaje să ajungă la pasagerii ce tocmai au coborât din avion.

Starea de spirit a călătorilor nu este una tocmai bună. În această perioadă, situația pe aeroporturile din țară, dar și din întreaga lume nu e tocmai simplă.

Citește si: Coșmar în aeroport

Multe persoane nu au mai venit la muncă sau au decis să facă grevă, iar numărul personalului e mult prea mic față de numărul pasagerilor care zilnic ajung în aeroporturi pentru a pleca în diverse destinații.

Doar de pe Aeroportul Otopeni au fost anulate zeci de curse, iar pasagerii au fost nevoiți fie să aștepte altele, fie să-și aleargă noi mijloace de transport în comun și să încerce să-și recupereze banii pe care i-au dat inițial pe biletele de călătorie.

Citește si: 5 țări în care nu ai nevoie de certificat COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si