Close sidebar
Close sidebar

Bani în plus pentru români. Ce este indemnizaţia de nepot şi în ce condiţii se acordă

Potrivit unui proiect legislativ înregistrat recent la Senat, pensionarii care au grijă de nepoții lor ar putea primi, începând cu anul viitor, o indemnizație pentru creșterea și îngrijirea acestora.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Indemnizaţia de nepot  ar urma să fie pr i mită de bunici în cazul în care părinții copilului decid să renunțe la concediul de creștere a copilului și să revină mai devreme la muncă.

Citeste si: Suma astronomică pe care Gino Iorgulescu a plătit-o pentru a-l muta pe Mario la o clinică privată din Milano

Proiectul legislativ care prevede această măsură se află de puțină vreme în atenția senatorilor și are nevoie, pentru a se putea aplica, de adoptarea de către Parlament și de publicarea în Monitorul Oficial.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Pensii impozitate și cu 50%! Planul ministrului de Finanțe

Concret, dacă proiectul va ajunge să se aplice, oricare dintre bunicii care au grijă de nepoții naturali sau adoptați vor putea primi o indemnizație de creștere în valoare de 650 de lei. Însă numai dacă părinții care se află în concediul de creștere renunță mai repede la el și revin la muncă.

Sursa: romaniatv.net

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI