Până în momentul de față au fost raportate mai multe incidente la secțiile de votare. Cetățenii au mers la sediile autorităților pentru a le sesiza anumite lucruri care au fost în neregulă.

Citește și: Incidente alegeri locale 2024. Ce s-a întâmplat

Un membru al partidului SOS a încercat să cumpere voturile alegătorilor

Multe dintre situații s-au referit la fraudarea votului. Un caz de acest gen s-a întâmplat în Ștefăneștii de Jos.

Mai precis, potrivit Digi 24, un cetățean a anunțat autoritățile din Voluntari că un bărbat a încercat să influențeze voturile oamenilor, dându-le sume de bani și indicându-le ce persoane să voteze.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bani pentru a influența voturi

Bani pentru a influența voturi

[Sursa foto: Freepik]

Sesizarea a fost făcută la ora 12:20, iar la scurt timp, aproximativ 20 de minute, autoritățile au găsit mașina respectivă.

Conducătorul acestei mașini este Dumitru Claudiu Vicențiu, membru în cadrul partidului SOS. Conform sursei menționate anterior, polițiștii au efectuat percheziții și au descoperit plicuri cu bani, dar și liste unde erau trecute diverse nume.

Citește și: Tragedie la urne! Un bărbat a murit într-o secție de votare din Vâlcea, imediat cum a primit buletinele de vot

În momentul de față se efectuează cercetări și se va întocmi un dosar penal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si