Un caz șocant s-a petrecut la Galați. În timp ce se afla la cimitir, unui bărbat i s-a făcut rău. Acesta a fost preluat de ambulanță în timp ce se afla în stare gravă.

La ieșire din cimitir, ambulanța nu și-a putut continua drumul spre spital pentru că paznicul a solicitat plata biletului de acces.

Banii înaintea vieții, la Galați. Ambulanța nu a putut părăsi cimitirul fără achitarea taxei de intrare

Un caz de-a dreptul ireal s-a petrecut la Galați, în cimitirul Ecaterina.

Citește și: VIDEO Filmul tragediei de la Bușteni, unde Maria Diana a murit atacată de urs. Pas cu pas prin ultimele clipe de viață ale tinerei. "Preferam să fiu eu în locul ei"

O ambulanță nu a putut părăsi cimitirul până nu a plătit biletul de acces

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce i-ar fi provocat, de fapt, moartea lui Andrei Versace? Medicii legiști au anunțat rezultatele autopsiei- wowbiz.ro

Ambulanța a fost solicitată în interiorul cimitirului pentru a prelua un bărbat, care acuza stări de rău. Ajunși la fața locului, echipajul medical l-a preluat pe bărbat, care prezenta semne de lipotimie și insificență respiratorie, pentru a-l transporta, de urgență, la spital.

Din păcate, drumul către unitatea medicală a fost oprit de paznicul cimitirului, care nu a dorit să ridice bariera. Acesta le-a solicitat achitarea taxei de intrare în cimitir, pentru a putea părăsi incinta.

Întrega discuție dintre paznic, echipajul medical și familia pacientului ar fi durat câteva minute. Familia pacientului a achitat taxa în valoare de șase lei, iar ambulanța a putut să își continue drumul spre spital.

Citește și: VIDEO „Nenorocirea s-a întâmplat” Mărturiile cutremurătoare ale iubitului fetei omorâte de urs! Greșeala imensă pe care au făcut-o cei doi i-a adus tinerei un sfârșit crunt

Potrivit aceleiași surse, paznicul susține că ambulanța nu avea semnalele pornite și a considerat că nu este vorba despre o urgență. Cu toate acesrea, reprezentanții administrației cimitirelor au declarat că paznicul nu ar cunoaște regulamentul, în care se specifică că orice autospecială care se află în misiune are liber acces în cimitir.

Paznicul ar urma să fie cercetat disciplinar.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si