Potrivit unor surse locale, bărbatul ar fi lăsat un bilet de adio, în care îşi lua la revedere de la copii şi de la soţie.

Pe pagina de Facebook „Cabinet Avocat Ana Viorica Puscasu” a apărut ieri următoarea postare:

„Zilele trecute o femeie agresată a avut curajul să ceară ajutorul. Are 7 copii minori. Fusese agresată de soţul ei de mai multe ori însă ultima dată i-a provocat leziuni craniene.

Poliţia şi salvarea au fost anunţate de unul din copii în vârstă de 11 ani. Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Sfântul Andrei din Galaţi. La ieşirea din spital a aflat că soţul, consumator de alcool, agresase şi doi dintre copii. Atunci a înţeles că soţul nu îşi va schimba comportamentul şi că trebuie să se apere şi să apere şi copii de violenţă. O săptămână au trăit cu spaima în suflet să nu afle soţul ce are de gând să facă, întrucât ameninţase că le va face rău, că va da foc casei, că va omorî animalele din curte … Ieri am introdus acţiune în vederea emiterii unui ordin de protecţie, dar şi acţiune de divorţ.

Bănuind reacţia soţului, femeia a cerut protecţia celor de la DGASPC Vrancea şi împreună cu cei 7 copii a fost adăpostită de Centrul Maternal. Mama femeii, care locuia împreună cu fiica, ginerele şi nepoţii în aceeaşi gospodărie, s-a refugiat în sat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Tot ieri soţul a aflat prin intermediul organelor de poliţie că există un ordin de protecţie, divorţ, dar şi o plângere penală împotriva lui. Azi dimineaţă soţul agresiv a luat o decizie tragică şi s-a sinucis.

Gestul tragic nu a fost comis datorită faptului că a fost părăsit de soţie şi familie ci datorită faptului că nu a vrut să răspundă în faţa legii.

Prin gestul lui a mai provocat încă o traumă propriei familii, acutizând şi mai mult suferinţele soţiei şi celor 7 copii.”

Pe numele bărbatului care a decis să-şi pună capăt zilelor era în lucru un dosar penal pentru violenţă domestică, înregistrat în această lună.

 

 

Sursa: Monitorul de Vrancea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si