UPDATE- Bărbatul care ameninţa că se aruncă în gol de pe o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a fost convins să coboare.

El nu era pacient al unităţii medicale şi ajunsese pe acoperiş după ce s-a urcat pe schele amplasate pe exteriorul clădirii aflate în reabilitare.

El are 27 de ani.

Autoritățile din județul Gorj sunt în alertă, vineri, după ce un bărbat s-a urcat pe acoperișul clădirii în care funcționează Spitalul Județean de Urgenţă din Târgu Jiu şi ameninţă că se aruncă de acolo.

Citește și: A murit un mare actor și comediant. Ultimele sale cuvinte au fost "deocheate"

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompieri, echipaje medicale şi poliţişti sunt mobilizaţi, vineri, la sediul de pe strada Tudor Vladimirescu al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, unde un bărbat s-a urcat pe acoperișul sediului spitalului, amenințând că se aruncă.

Bărbatul are probleme în dragoste

Nemulțumirile bărbatului par a fi legate de faptul că are probleme cu soţia. La un moment dat, el a strigat că nu suportă ca al său copil să îi spună altcuiva ”tată”.

Citește și: A treia sinucidere pe calea ferată, pe același segment de drum

Citește și: O mamă și-a împușcat fiul de nouă ori pentru că nu voia să doarmă

La locul incidentului au fost trimise o autoplatformă pentru lucru la înălțime, o autospecială pentru descarcerare, echipaje medicale. De asemenea, un mediator din cadrul Poliției judeţene se află acolo.

Citește și: Cine este tânărul din Vatra Dornei, în vârstă de 21 de ani, găsit mort la două luni după ce plecase la o petrecere


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si