Close sidebar
Close sidebar

Un român s-a urcat pe clădirea Spitalului de Urgenţă din Târgu Jiu şi ameninţă că se aruncă

Un bărbat s-a urcat pe clădirea Spitalului de Urgenţă din Târgu Jiu şi ameninţă că se va omorî. Pompieri, echipaje medicale şi poliţişti, mobilizaţi pentru a-l salva.

Georgiana Balaban,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE- Bărbatul care ameninţa că se aruncă în gol de pe o clădire a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu a fost convins să coboare.

El nu era pacient al unităţii medicale şi ajunsese pe acoperiş după ce s-a urcat pe schele amplasate pe exteriorul clădirii aflate în reabilitare.

El are 27 de ani.

Autoritățile din județul Gorj sunt în alertă, vineri, după ce un bărbat s-a urcat pe acoperișul clădirii în care funcționează Spitalul Județean de Urgenţă din Târgu Jiu şi ameninţă că se aruncă de acolo.

Citește și: A murit un mare actor și comediant. Ultimele sale cuvinte au fost "deocheate"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pompieri, echipaje medicale şi poliţişti sunt mobilizaţi, vineri, la sediul de pe strada Tudor Vladimirescu al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, unde un bărbat s-a urcat pe acoperișul sediului spitalului, amenințând că se aruncă.

Bărbatul are probleme în dragoste

Nemulțumirile bărbatului par a fi legate de faptul că are probleme cu soţia. La un moment dat, el a strigat că nu suportă ca al său copil să îi spună altcuiva ”tată”.

Citește și: A treia sinucidere pe calea ferată, pe același segment de drum

Citește și: O mamă și-a împușcat fiul de nouă ori pentru că nu voia să doarmă

La locul incidentului au fost trimise o autoplatformă pentru lucru la înălțime, o autospecială pentru descarcerare, echipaje medicale. De asemenea, un mediator din cadrul Poliției judeţene se află acolo.

Citește și: Cine este tânărul din Vatra Dornei, în vârstă de 21 de ani, găsit mort la două luni după ce plecase la o petrecere

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI