Janddarmii din Arad susțin că s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat a adresat injurii și expresii jignitoare, printr-un comentariu, la o postare făcută de o persoană juridică pe o rețea de socializare. Injuriile erau aduse atât celui care a făcut postarea, cât și pentru angajații instituției care erau menționați în postare.

Jandarmii au identificat autorul comentariului și au mers la domiciliul acestuia.

Citeste si: Iohannis, la şedinţa de bilanţ a CSM: „Anomalii precum cele generate de Secţia pentu Investigarea Infracţiunilor din Justiţie trebuie înlăturate”

Ce au declarat jandarmii

„Bărbatul nu s-a arătat prea surprins când s-a trezit cu jandarmii la ușă, bănuind care este motivul vizitei. Având în vedere cele constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, pentru injurii și expresii jignitoare adresate pe o rețea electronică de socializare, fiind de natură să lezeze demnitatea și onoarea persoanelor la care a făcut referire”, au spus reprezentanții Jandarmeriei din Arad.

Jandarmeria precizează că, potrivit unei decizii date de Înalta Curte de Casație și Justiție, rețelele de socializare reprezintă un spațiu public întrucât „prin natura lor rețelele de socializare sunt destinate accesului public/oricărui utilizator”. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Prima țară din Europa care introduce "super-certificatul COVID"

Un român din Roma este prima persoană amendată pentru că nu avea certificatul verde obligatoriu

Un român a fost amendat de autoritățile italiene la Roma pentru că îi lipsea certificatul verde.

Acest act este obligatoriu în transportul public din Italia. Românul a fost sancționat contravențional cu suma de 400 de euro.

„Nu îl am pentru că am vrut să mă vaccinez în următoarele zile”,  le-a explicat românul agenților italieni, înainte de a fi sancționat contravențional cu suma de 400 de euro.

Românul a fost prima persoană care a fost amendată pentru lipsa certificatului verde obligatoriu pentru transportul public din Roma.

Citeste si: Vești neplăcute pentru șoferi. Amenzile rutiere ar putea crește semnificativ de la 1 ianuarie

Verificările poliției pentru certificatul verde au fost efectuate aleatoriu. 

„Verificările se desfășoară bine în principalele locații de transport public local. Efectuăm verificări aleatorii detaliate care asigură o fluiditate pentru transportul public. În această dimineață sunt peste 100 de polițiști locali pentru verificări", a informat Stefano Napoli, comandantul general adjunct al poliției locale.

Citeste si: VIDEO| Scene violente într-o gară din Suceava: un tânăr a fost luat la bătaie de iubit pentru că l-a înșelat cu un travestit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si