Un bărbat de 35 de ani din Craiova a fost reţinut de poliţişti după ce s-a folosit de metoda “loverboy” şi a obligat patru femei să se prostitueze în mai multe ţări din Europa.

Citește și: Un bebeluș român de un an a fost depistat pozitiv la droguri în Spania

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a anunţat că poliţişti din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat în vârstă de 35 de ani, din municipiul Craiova, pentru proxenetism în formă

continuată.

Ce au transmis polițiștii

„În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2013-2017, folosindu-se de metoda «loverboy» şi speculând starea de vulnerabilitate a patru femei din județul Dolj, le-ar fi determinat pe acestea să practice prostituția în Germania, Italia şi Norvegia, sumele de bani astfel obținute, aproximativ 70.000 de euro, fiind însușite de bărbat. În dimineața zilei de 03 mai, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară la locuința bărbatului, în municipiul Craiova, ocazie cu care au fost ridicate mai multe mijloace de probă, bărbatul fiind condus la audieri”, a transmis IPJ Dolj.

Citește și: Scandal într-un sat din Dolj: un bărbat şi-a agresat un vecin cu o furcă

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Bărbat reținut după ce a încălcat ordinul de restricție și s-a apropiat de fosta concubină

Bărbatul a fost dus în Centrul de Reținere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, urmând să fie prezentat, joi, Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispuneri unei măsuri preventive.

Citește și: Ce se întâmplă cu Daniel Onoriu, după aproape 5 luni în arest la domiciliu? Instanța de judecată a decis


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si