Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Un bărbat s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din București. Ce a spus în mesajul de adio

Eveniment tragic în acesastă dimineață în Capitală. Un tânăr student de 21 de ani s-a aruncat de la etajul 20 al celui mai înalt hotel din București. Acesta a lăsat un mesaj de adio prin care explică gestul.

Madalina Grigore,

Un bărbat s-a aruncat de la etajul 20 al unui hotel din Capitală.

[Sursa foto: Google]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE: Cine este tânărul care și-a pus capăt zilelor

Primele informații venite din partea anchetatorilor arată că tânărul avea 21 de ani și se numea Abel-Rafael Habor. Provenea din Caransebeș și studia la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara. 

În trecut, Abel a absolvit Colegiul Economic al Banatului Montan Reşiţa și a fost unul dintre cei mai buni elevi din oraș, în 2017-2018.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Anchetatorii încearcă să stabilească dacă tânărul de 21 de ani a venit în București pentru a recurge la gestul extrem. Abel se cazase la etajul 8 al hotelului Intercontinental ieri, 30 ianuarie. După nici 24 de ore, trecătorii aveau să îi descopere trupul neînsuflețit.

Tânărul sărise în gol de la etajul 20.

UPDATE: Imagini de la fața locului

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI