Un bărbat din Suceava a fost victima unei violențe domestice. Dacă, de obicei, femeile sunt victimele violențelor acum rolurile s-au inversat. Un bărbat din Rădăuți, Suceava, a sunat la 112 și și-a reclamat soția pentru violență. El s-a întors recent de peste hotare.

Citeste si: Copil de 7 ani, bătut cu scândura de tatăl său. Ce s-a aflat despre agresor după ce imaginile au devenit virale?

Femeia îl acuza de infidelitate așa că l-a luat la bătaie. Omul, de 57 de ani, a sunat imediat la numărul de urgență 112. El și-a reclamat soția pentru violență. Femeia l-a acuzat de infidelitate după ce acesta s-a întors din străinătate. Incidentul s-a petrecut în weekend, în Rădăuţi.

Citeste si: Exclusiv Știrile Kanal D! Ce ascunde comportamentul mamei copilului din Suceava bătut cu scândura. Experții au dezvăluit tot

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Cu două săptămâni în urmă, omul a venit de la muncă din străinătate. De atunci, nevasta lui îl acuză că a înșelat-o. Femeia a ajuns la această ipoteză, după ce soțul ei a cheltuit banii câștigați fără a oferi o explicație validă.

Bărbat bătut de propria soție

Atunci când a solicitat ajutorul autoritățilorl, victima prezenta urme vizibile de violenţă la nivelul arcadei drepte. Totodată, bărbatul a anunțat că se va deplasa la Spitalul Rădăuţi pentru a fi consultat medical. Acolo, a transmis că va scoate un certificat medico-legal pe care îl va anexa la plângerea depusă împotriva soției.

Citeste si: Bianca Drăgușanu, chemată de urgență la DIICOT Craiova. Vedeta a făcut noi dezvăluiri: ”Urmează să se complice puțin situația”

bărbat bătut de soție la suceava
Sucevean bătut de soție.[Sursa foto: PixaBay]

Polițiștii au întocmit formularul de evaluare a riscului și au constatat că „nu există risc iminent asupra vieţii şi integrităţii victimei, motiv pentru care nu a fost necesar emiterea unui ordin de protecţie provizoriu şi totodată victima nu a cerut emiterea acestuia”.

Pe numele soției bătăușe s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”. Acesta va fi soluţionat procedural de către reprezentanții Poliţiei municipiului Rădăuţi.

Citeste si: Ștefania de la Puterea dragostei, mesaj dur pentru fostul iubit: „Nu-l știam așa”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si