Close sidebar
Close sidebar

Un bărbat a fost bătut și abandonat la marginea unui drum de către un individ

Un bărbat a fost reţinut, după ce a bătut un alt bărbat pe care l-a lăsat abandonat la marginea unui drum. Este acuzat de tentativă de omor acum.

Georgiana Balaban,

Un bărbat a fost bătut și lăsat pe drum.

[Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 47 de ani a fost reținut, urmând să fie prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, fiind acuzat de tentativă de omor după ce a bătut un alt bărbat pe care l-a lăsat abandonat pe marginea unui drum din judeţul Arad.

Citește și: Un călător a fost bătut de două ori în același tren

Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad precizează, vineri, într-un comunicat de presă, că bărbatul de 47 de ani a fost reţinut joi, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Arad, cu propunere de arestare preventivă.

Ce au transmis autoritățile

„În data de 16.10.2022 in jurul orelor 02.00 o persoană a apelat la numărul unic de urgenta 112, sesizând faptul ca a găsit lângă partea carosabila a DN 69, pe raza localității Zimandu- Nou, un bărbat care prezenta multe leziuni vizibile la fata si pe

corp si care reclama faptul ca a fost bătut. În urma efectuării cercetărilor penale, s-a stabilit că în noaptea de 15/16.10.2022 o persoană de sex masculin, în vârstă de 35 de ani, a fost agresată de o altă persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Citește și: Un minor din Prahova s-a prezentat la școală cu un pistol cu bile

Citește și: Patru tineri au ajuns la spital în urma unui accident din Craiova

Leziunile suferite de bărbatul bătut i-au pus în pericol viaţa şi necesită 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale, după cum rezultă din raportul de Expertiză Medico-Legală întocmit în cauză de SJML Arad.

Citește și: El este tânărul care a furat un sac plin cu bani de la Poșta Română! În doar trei zile a cheltuit o bună parte din ei. Este ireal pe ce: „Ne-am distrat”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI