Incidentul a avut loc vineri, transmite Poliţia judeţeană Argeş, în jurul orei 10:30, într-un salon de cosmetică din Piteşti. O persoană a sunat la 112 spunând că un bărbat face scandal, ba mai mult, a agresat două femei şi ameninţă că distruge lucrurile din salon.

Bărbatul și-a agresat concubina

Din verificări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, de 35 de ani, din Piteşti, ar fi agresat pe fosta concubină, de 29 de ani, pe fondul unor discuţii contradictorii, după care ar fi agresat şi pe o altă femeie, de 30 de ani, care

a intervenit pentru aplanarea conflictului, şi ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi provocarea de distrugeri ”, transmite Poliţia Argeş.

Citește și: Fiul unui celebru procuror din Constanța s-a împușcat în cap cu arma tatălui. Tânărul de 31 de ani era executor judecătoresc

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Pe numele bărbatului a fost deschis dosar penal pentru infracţiuni de violenţă în familie, ameninţare şi, nu în ultimul rând, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și: O mașină de pompieri aflată în misiune s-a răsturnat, după ce a încercat să evite un alt autoturism

Bărbatul a fost reținut vineri seară pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, sâmbătă fiind dispusă cercetarea în continuare sub măsura preventivă a controlului judiciar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si