Un bărbat din Constanța a fost reținut duminică seară de polițiști, fiind suspectat că și-ar fi înjunghiat mortal tatăl. Crima a avut loc la sediul unei societăți din zona Podului de Butelii din municipiul Constanța, transmite presa locală.

Citeste si: O femeie a fost atacată de câinii vecinei în propria curte. Poliția a intervenit de urgență

Martorii spun că victima a fost înjunghiată mortal de fiul său în urma unui conflict spontan, după care acesta a sunat la poliție și s-a predat, potrivit Ziua de Constanta

Ce a transmis IPJ Constanța despre incident

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 despre un conflict între două persoane, într-o societate comercială.

"La data de 6 februarie a.c., în jurul orei 17,30, poliţişti din cadrul Secţiei 4 au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în incinta unei societăţi comerciale din municipiul Constanţa, are loc un conflict spontan între două persoane. La faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că un bărbat, de 38 de ani, l-ar fi agresat fizic, cu un obiect tăietor-înţepător, pe tatăl său de 66 de ani", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Dosar penal după ce un adolescent a fost bătut de un alt tânăr

Crima ar fi avut loc în urma unui conflict spontan între tată și fiu

[Sursa foto: Ziua de Constanta]

Criminalul a fost încătușat de oamenii legii

Conform IPJ Constanța, la faţa locului a ajuns şi un echipaj medical care a constatat decesul victimei.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei a fost încătuşat şi condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Citeste si: VIDEO| Gest extrem din gelozie: și-a aruncat iubita de la etajul trei

Cercetările sunt continuate de poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe Tribunalul Constanţa. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si