Poliţiştii Secţiei 3 Craiova i-au reținut pe bărbatul, de 48 de ani şi pe cei 3 băieți ai săi, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi că au agresat fizic un bărbat de 38 de ani şi o femeie de 37 de ani, potrivit presei locale. Persoanele vătămate au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conflictul a pornit de la un loc de parcare.

Cei patru au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citeste si: Un tânăr și-a pierdut viața într-un accident de motocicletă în Argeș. Băiatul a intrat cu motorul într-un copac

Cum s-a petrecut incidentul

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum o şoferiţă care era la volanul unui BMW încearcă să ocupe un loc de parcare, nu reuşeşte, deşi avea loc suficient, dă cu spatele şi intră într-un alt spaţiu de parcare ce era liber.

Un alt sofer aşteaptă când observă manevrele femeii, iar atunci când vede că aceasta a parcat în altă parte, intră cu maşina în locul unde încercase iniţial şoferiţa să parcheze.

Citeste si: Accident teribil pe DN2. Patru oameni au murit pe loc. Elicopterul SMURD, chemat de urgență

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Şoferul şi soția lui au fost înconjurați de 4 indivizi care au reclamat că a ocupat locul de parcare pe care îl aveau ei in vizor. "Am văzut că a găsit loc de parcare. De ce să nu-mi bag eu maşina aici?", a întrebat nedumerit omul.

"Aşa şi? Vrea muşchiu' meu locul ăsta! Care e problema?", a venit replica unuia dintre bărbaţi, potrivit Adevarul.ro.

Apoi, cei 4 indivizi au început să-l lovească violent pe şofer și pe soția lui. O tânără de 21 de ani care a văzut întreaga scenă a sunat imediat la 112. La faţa locului a ajuns o ambulanţă, iar cei doi soţi au primit îngrijiri medicale. 

Conflictul a pornit de la un loc de parcare. Cei patru agresori au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Agresorii, propuși pentru arestare preventivă

Cei patru agresori au fost introduși marți seara în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J.Dolj, potrivit GDS.ro.

În cursul zilei de miercuri, bărbatul și tinerii urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si