Dispariția unui bărbat în vârstă de 46 de ani a fost raportată în urmă cu o zi. Astăzi, trupul neînsuflețit al acestuia afost găsit plutind în derivă, pe Dunăre. 

Citește și: „Durere mare” Ei sunt părinții Marinei Gavril, doctorița ucisă cu sânge rece în Brăila! Primul și singurul mesaj sfâșietor pe care femeia l-a postat după ce fiica i-a fost omorâtă

A fost găsit mort, la o zi după ce a fost declarat dispărut

Autoritățile din Tulcea au fost sesizate la data de 29 iulie cu privire la dispariția unui bărbat în vârstă de 46 de ani.

Astăzi, în jurul orei 16:00, polițiștii au fost înștiințați că în zona localității Gorgova, din județul Tulcea, un cadavru plutea în derivă, pe Dunăre. În urma cercetărilor, autoritățile ua descoperit că era vorba despre bărbatul dat dispărut în urmă cu o zi.

Polițiștii faca cercetări pentru a afla circumstanțele în care a murit persoana în cauză. Ancheta se desfășoară în cadrul unui dosar pennal deschis pentru comiterea infracțiunii de ucidere din culpă.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Citește și: El este bărbatul mort în accidentul de la Satu Mare. Era medicul Clubului Sportiv Municipal: "Amintirea lui „Lacu” va rămâne veșnic cu noi"

Ce au transmis autoritățile

"La data de 30 iulie 2024, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Biroului Judeţean de Poliție Transporturi Navale Tulcea au fost sesizați cu privire la faptul că în zona localității Gorgova, județul Tulcea a fost identificat un cadavru, ce plutea în derivă.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, persoana în cauză fiind un bărbat de 46 de ani, ce a fost dat dispărut în cursul zilei de 29 iulie 2024.

La fața locului a sosit și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Tulcea, care a confirmat decesul acestuia.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", se arată în comunicatul transmis de IPJ Tulcea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si