Momente teribile în Sibiu! Un bărbat în vârstă de 45 de ani, care şi-a ameninţat soţia şi copiii cu moartea, a fost monitorizat electronic,  după emiterea unui ordin de protecţie, scrie Realitatea.

Poliția din Sibiu, pe jar din cauza unui bărbat periculos

La un moment dat, acesta a cedat și a început să-și distrugă brățara electronică, iar în cele din urmă și-a sunat partenera, el fiind dat în urmărire.

Ultima localizare a fost înregistrată în localitatea Chitila, judeţul Ilfov. Și femeia speriată a sunat de urgență la 112 și a povestit cele întâmplate, astfel încât ea și cei mici să nu fie puși în pericol.

Brățară protecție distrusă Sibiu

Imagine reprezentativă pentru un bărbat arestat.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Un tânăr din Focșani ar fi intrat în casa mamei sale, cu o armă. Fratele acestuia a alertat imediat poliția

În cele din urmă, individul a fost prins de oamenii legii, marţi, în jurul orei 23.45, în localitatea Bungard, iar aceasta a fost dus direct la audieri. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”La data de 1 aprilie a.c., în jurul orei 20.00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şelimbăr au fost solicitaţi să intervină în satul Bungard, comuna Şelimbăr după ce o femeie a sesizat faptul că soţul acesteia îi ameninţă, pe ea şi cei trei copii minori, cu moartea. La faţa locului a fost identificat bărbatul în cauză, în vârstă de 45 de ani. În urma evaluării efectuate privind riscurile la adresa integrităţii fizice a femeii şi a celor trei copii, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, printre obligaţiile impuse bărbatului numărându-se şi aceea de a nu se apropia

de femeie şi copii la o distanţă mai mică de 50 de metri”, a transmis, miercuri, Poliţia Sibiu.

Brățară electronică distruă Sibiu

Imagine reprezentativă pentru o brățară electronică.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Anița Condescu, fiica unui celebru milionar a fost obligată să poarte brățară electronică! Femeia face acuzații dure la adresa soțului ei

Nu în ultimul rând, bărbatul a fost internat într-o unitate spitalicească pentru îngrijiri medicale de specialitate, deoarece prezenta un comportament agresiv.

Acum, cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a măsurii de interzicere a oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu victima, încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a obligaţiei de a purta permanent un sistem electronic de supraveghere, respectiv distrugerea sistemului de monitorizare electronică, au transmis poliţiştii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si