Agresiunea a avut loc luni în jurul orei 14.20, pe o stradă din localitatea Mircea Vodă, județul Constanța, transmite presa locală. 

Citeste si: VIDEO| Un obiect misterios care a apărut pe cer, două zile la rând, într-o comună din Braşov, a creat isterie printre localnici. Oamenii sunt convinşi că au văzut un OZN

La fața locului, polițiștii au identificat victima, un bărbat de 30 de ani, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, informează Ziua de Constanța.

Cine este agresorul

Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că evenimentul ar fi avut loc în urma unui conflict spontan între doi bărbați, potrivit IPJ Constanța.

Persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 48 de ani, a fost identificată și condusă la sediul Poliție, în vederea audierii.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În cauză, polițiștii de investigații criminale efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor care au condus la comiterea faptei și luarea măsurilor legale care se impun.

Citeste si: Un nou caz de ,,vaccinare la chiuvetă''. Mai multe certificate false au fost eliberate în schimbul unor sume de bani

Tânăr de 17 ani, bătut crunt de un taximetrist

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost agresat de un taximetrist, după ce a călătorit de la Caracal la Craiova, iar la destinaţie a refuzat să achite cursa. Victima a refuzat transportul la spital şi nici nu a dorit să depună plângere.

Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, duminică, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Caracal din municipiul Craiova, o persoană este agresată de către un  taximetrist.

Poliţiştii au identificat persoana vătămată ca fiind un tânăr de 17 ani, din Caracal, judeţul Olt. Din verificările efectuate, s-a stabilit că, în cursul aceleiaşi zile, tânărul s-ar fi deplasat din Caracal în municipiul Craiova cu un taxi, iar la destinaţie, întrucât  nu ar fi achitat contravaloarea cursei, ar fi fost lovit cu un obiect contondent peste picioare.

Citeste si:  Accident tragic azi-noapte în Satu Mare: Un băiat de 18 ani, care nu avea permis de conducere, s-a urcat la volanul unei mașini și s-a răsturnat în șanț. Pasagerul a fost proiectat prin lunetă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si