Conflictul a avut loc pe 30 noiembrie, în jurul orei 21.00, într-un bar din Țibucani, județul Neamț.

„La data de 30 decembrie a.c., în jurul orei 21:10, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați cu privire la un conflict ce a avut loc, într-un bar din localitatea Țibucani”, au transmis polițiștii.

Bărbat înjunghiat de un altul după ce au băut într-un bar din Țibucani

Polițiștii au constatat că, scandalul dintre cei doi bărbați de 31 și 32 de ani s-a iscat pe fondul consumului de alcool. Conflictul a pornit spontan, iar, ulterior, bărbatul de 32 de ani l-ar fi înjunghiat pe cel de 31 de ani cu un cuțit. Un client a reușit să-i ia cuțitul agresorului, care a fugit imediat de la fața locului.

Citește și: VIDEO- Jaf eșuat în București! Cum a fost prins un tânăr, chiar în momentul în care încerca să fure banii dintr-un bancomat

„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, între doi bărbați cu vârste de 31, respectiv 32 de ani, ambii din localitatea Țibucani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut loc un conflict spontan, în urma căruia bărbatul în vârstă de 32 de ani l-ar fi înjunghiat cu un cuțit, pe bărbatul în vârstă de 31 de ani, după care ar fi fost deposedat de acesta de către un client al barului și ar fi fugit într-o direcție necunoscută”, se mai arată în comunicatul autorităților.

Agresorul a fost prins și reținut de polițiști

Bărbatul înjunghiat a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijirile medicale necesare. Ulterior, agresorul a fost prins și dus la audieri.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Victima a fost transportată la spital pentru acordare de îngrijiri medicale. Polițiștii au depistat la scurt timp persoana în cauză, care a fost condusă la sediul unității de poliție pentru audieri”, spun polițiștii.

agresor prins

Agresorul a fost prin și reținut de polițiști

[Sursa foto: Poliția Română]

Citește și: Mărturiile cutremurătoare ale femeii din Mureș. Claudia a fost agresată de fostul iubit și abandonată în mașină

Față de agresor s-a dispus urmărirea penală cu privire la săvârșirea infracțiunii lovire sau alte violențe, iar bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore. Va fi prezent astăzi, în fața instanței, cu propunerea unei măsuri preventive.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„În cauză, polițiștii au dispus efectuarea urmăririi penale cu privire la săvârșirea infracțiunii lovire sau alte violențe, iar în urma administrării materialului probator, bărbatul de 32 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore.

Astăzi, acesta urmează a fi prezentat instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au mai spus autoritățile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si