Bătaie de proporții în județul Timiș. Un bărbat de 32 de ani a fost bătut cu bestialitate și lăsat inconștient de patru indivizi. 

Bătut și lăsat inconștient. Un bărbat de 32 de ani din Timiș a fost găsit la pământ

Autoritățile au transmis că: „La data de 21.06.2023, polițiștii timișeni au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zilei, în jurul orei 00:30, un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost găsit în stare de inconștiență,

căzut la pământ, în localitatea Cerneteaz din județul Timiș.

Citește și: Bătaie cu lopeți în centrul Constanței. Mascații au intervenit

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, stabilindu-se faptul că bărbatul, în timp ce se afla în localitatea Cerneteaz, din județul Timiș, ar fi fost agresat fizic de către alți 4 bărbați, fiind lovit în mod repetat în zona capului și a corpului cu pumnii, cu picioarele și cu mai multe obiecte contondente.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Un bărbat a fost confundat cu un hoț și bătut măr de doi turiști la Veneția

Victima ar fi fost agresată fizic de alți patru bărbați

În urma investigațiilor efectuate, la data de 21 iunie a.c., polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Timișoara au depistat în localitățile Cerneteaz și Giarmata, din județul Timiș, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 43 de ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind conduși la sediul poliției pentru audieri.

Citește și: FOTO- „Război” pe o stradă din Milano, între două clanuri de romi. S-au bătut cu mese de călcat, bâte, răngi și cuțite pe un loc de parcare

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind introduși în Centrele de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Timiș și Hunedoara.

Citește și: Incident șocant în Alba: un bărbat și-a lovit vecinul, după şi-a pus câinele să îl muşte de picioare

Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în vederea luării măsurilor legale care se impun”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si