Close sidebar
Close sidebar

Barbat de 43 de ani, batut cu toporul de nepotul sau de 16 ani si prietenul acestuia. A fost lasat sa zaca intr-o balta de sange

Doi minori, in varsta de 15 si 16 ani, au fost arestati dupa ce au batut cu bestialitate un barbat de 43 de ani, unchiul unuia dintre ei.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul s-a petrecut in localitatea Corni Albesti, cand barbatul si-a invitat nepotul la un gratar, la care baiatul a mers insotit de prietenul sau. Au baut impreuna, iar la scurt timp au inceput sa se certe de la o datorie mai veche a barbatului.

Cei doi tineri au plecat, insa nu pentru mult timp. S-au reintors inarmati cu o bata si un topor si l-au luat la bataie pe barbat. L-au pus la pamant si l-au lovit cu putere, apoi i-au luat banii si papucii din picioare.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Victima a fost descoperita de un localnic, zacand intr-o balta de sange, noteaza adevarul.ro. El a fost transportat Spitalul de Neurochirurgie din Iasi, unde a fost supus unei interventii chirurgicale, insa medicii sunt rezervati in privinta sa.

Procurorii au deschis un dosar in acest caz pentru tentativa de omor si furt calificat. Cei doi agresori si-au recunoscut faptele si retinuti de politisti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI