" La data de 3 iulie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, cu sprijinul Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, precum şi pentru prevenirea şi combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. În acest context, poliţişti din cadrul Secţiilor 6, 7, 8, şi 9 Poliţie au desfăşurat activităţi specifice în zona mai multor străzi şi a unor parcuri din Sectorul 2", a transmis într-un comunicat Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Bărbatul și alți 25 de suspecți au fost duși la Poliție

Astfel, în jurul orei 19.30, poliţiştii au depistat într-un parc mai multe persoane cunoscute ca fiind consumatoare de substanţe interzise. De asemenea, a mai fost depistat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, iar în proximitatea lui au fost găsite şi ridicate 32 de pliculeţe de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanţe stupefiante.

Citește și: Mobilizare exemplară de forţe a Ministerului Afacerilor Interne! Se desfășoară acțiuni ample pentru verificarea traficului, rezolvarea infracțiunilor și se aplică sancțiuni în vederea respectării legilor

Bărbatul în cauză împreună cu alți 25 de suspecţi au fost conduşi la sediul Secţiei 6 Poliţie.

Bărbatul în cauză împreună cu alți 25 de suspecţi au fost conduşi la sediul Secţiei 6 Poliţie.

[Sursa foto: Poliția Română]

Bărbatul în cauză împreună cu alți 25 de suspecţi au fost conduşi la sediul Secţiei 6 Poliţie, arată sursa citată. Cazul a fost preluat de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, care urmează a sesiza DIICOT.

12 persoane prezentau un comportament asemănător celor care consumă substanțe interzise 

De asemena, polițiştii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 8 Poliție, cu sprijinul Direcției Generale a Jandarmeriei Municipiului București, au acționat pentru prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri, potrivit Antena 3 CNN.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Citește și: Opt inculpaţi, trimişi în judecată de DIICOT în dosarul vizând droguri distribuite în licee din Capitală

La o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar fi consumat substanțe interzise de lege.

La o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar fi consumat substanțe interzise de lege.

[Sursa foto: Captură ecran Antena 3 CNN]

În urma activităților specifice s-a stabilit că, la o adresă din Sectorul 2, în interiorul unui imobil dezafectat, mai multe persoane ar consuma substanțe interzise de lege și ar deține cantități însemnate de stupefiante.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 21.30, au fost depistate 12 persoane, cu vârste cuprinse între 15 și 45 de ani, care aveau un comportament asemănător persoanelor care consumă substanțe interzise.

Citeste si: Dinu Maxer vorbește despre infidelitățile din relația cu Nicoleta Luciu: „Mi-a fost greu să fiu fidel. N-am reușit. Sunt persoane publice infidelitățile mele.”- kfetele.ro

Citeste si: Detalii cutremurătoare despre crima care a șocat o lume întreagă! Cum și-a găsit sfârșitul Kristina Joksimovic, fostă Miss Elveția?- radioimpuls.ro

Citeste si: Cele mai spectaculoase ținute de la MTV Music Awards 2024. Cum au apărut vedetele pe covorul roșu- antena3.ro

De asemenea, în interiorul locației, au fost găsite și ridicate 241 de pliculețe  de tip zip, în interiorul cărora exista un praf alb pulverulent, despre care există suspiciunea că ar fi substanțe stupefiante.

Cazul a fost preluat de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, care urmează a sesiza DIICOT.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si