Close sidebar
Close sidebar

Bărbat decedat la locul de muncă, după ce dintr-un camion au căzut mai multe plăci de marmură şi granit

Un bărbat a sfârșit tragic la locul de muncă după ce a fost strivit de mai multe plăci de marmură și granit.

C.D.,


DISTRIBUIE
acest articol

Un bărbat de 42 de ani din Simeria a decedat, luni, după ce s-au prăbuşit peste el mai multe plăci de marmură dintr-un camion. Bărbatul se afla la locul de muncă, într-o societate comercială, iar Poliţia şi Inspectoratul Teritorial de Muncă cercetează cazul.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, accidentul de muncă a avut loc, luni, în oraşul Simeria, în incinta unei societăţi comerciale.

Citeste si: Fostul şef al ANAF Sorin Blejnar a fost achitat definitiv în dosarul ”Motorina”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

La un moment dat, peste bărbat s-au prăbuşit mai multe plăci de marmură şi granit, dintr-un camion. Imediat a fost chemată o salvare la locul accidentului, iar medicii l-au transportat pe muncitor la Unitatea de Primiri Urgenţe Deva, unde a şi decedat.

Muncitorul avea mai multe leziuni la nivelul capului şi picioarelor.

Bărbatul era în timpul serviciului în momentul în care a fost accidentat, astfel că Inspectoratul Teritorial de Muncă a deschis o anchetă.

De asemenea, poliţiştii cercetează cazul, potrivit news.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI