Procurorii DIICOT din Cluj au dispus retinerea pentru o perioada de 24 de ore a lui Ovidiu Hosu, in varsta de 35 de ani, domiciliat pe raza judetului Bihor,

In luna septembrie, barbatul, utilizator al unui cont dintr-o retea de socializare, i-a expediat unui minor in varsta de 12 ani, o „cerere de prietenie”, avand in intentie sa-l racoleze pentru intretinerea de acte intime.

Cererea de prietenie a fost vazuta de tatal copilului care a preluat comunicarea cu suspectul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Tatal minorului i-a raspuns acestuia ca si cum ar fi fost fiul sau. Inculpatul i-a cerut detalii despre el (varsta, localitatea in care locuieste etc.), cerandu-i sa se intalneasca in diverse locuri si propunandu-i totodata  sa intretina impreuna relatii ”, anunta DIICOT.

Potrivit procurorilor, suspectul i-a expediat tatalui minorului doua fisiere video reprezentand materialecu minori (doua filmulete in care apar minori care intretin acte intime), cerandu-i sa le vizioneze, informandu-l totodata ca mai detine aproximativ 800 de astfel de materiale.

Ulterior, barbatul a continuat cu propunerile explicite privind intretinerea de acte intime, crezand ca vorbeste cu baiatul de 12 ani.

Tatal copilului a anuntat autoritatile, iar miercuri Tribunalul Cluj a dispus arestarea preventiva a barbatului pentru o perioada de 30 de zile.

Cauza este instrumentata impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Cluj.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si