Un constănțean a fost reclamat de o femeie după ce a făcut gesturi obscene în trafic. Incidentul s-a produs în parcarea portului Tomis.
Polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției municipiului Constanța au fost sesizați, miercuri, bărbatul în cauză fiind amendat.
„În urma cercetărilor a reieşit faptul că cele sesizate se confirmă.

Citeste si: Accident rutier grav pe autostrada A2 București-Constanța, în zona localității Fetești

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 43 de ani, din municipiul Constanţa. Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru conducere agresivă şi efectuarea de gesturi obscene, cu amendă în valoare totală de 3.625 de lei, precum şi măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa.

Citeste si: Scandal monstru în trafic: Tineri amenințați cu sabia și bâta

Scandal cu bâte și săbii în trafic 

Un alt scandal a izbucnit în orașul Ploiești, pe data de 18 aprilie, în urma unui accident rutier. Un tânăr de 21 de ani a fost bătut de un șofer de 44 de ani. La volanul mașinii care a provocat accidentul se afla iubita tânărului de 21 de ani.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Șofer, găsit mort în râul Olt. A rămas blocat în mașină, la 10 metri adâncime sub apă

Potrivit martorilor, fata nu a acordat prioritate în intersecție, iar bărbatul de 44 de ani s-a înfuriat și a scos  o bâtă să își facă singur dreptate.

Agresorul i-a amenințat și cu sabia pe cei doi. Martorii au sunat imediat la 112, iar la sosirea polițiștilor bâta nu a mai fost găsită.

Rafuiala in traficul din Bucuresti! 12 echipaje de politie au intervenit la o bataie- Incidentul a fost surprins de catre trecatori

Oamenii legii au deschis dosar penal, iar bărbații s-au ales cu amendă. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si