Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de distrugere, participaţie improprie sub forma instigării la furt calificat, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.  

Polițiștii au fost amenințați cu moartea de către individ

“La data de 22 martie,  în jurul orei 22:30, în timp ce se afla în incinta staţiei de alimentare Rompetrol Murfatlar situată în judeţul Constanţa, prin acte de violenţă îndreptate asupra produselor şi obiectelor de mobilier şi prin atingeri grave aduse demnităţii angajaţilor unităţii, a clienţilor şi a personalului de pază şi intervenţie, comise pe fondul consumului de alcool, a

tulburat ordinea şi liniştea publică şi l-a determinat pe numitul M. M. să părăsească incinta magazinului având asupra sa mai multe produse pe care le-a luat de pe rafturi şi i le-a înmânat anterior, fără să le plătească, ceea ce martorul a şi făcut pe fondul unei stări de temere, cauzând astfel un prejudiciu staţiei Rompetrol Murfatlar în valoare de 262 lei”, se arată în comunicat. 

Citește și: Un bătrân și-a dat foc la avere de tristețe. Bărbatul a făcut scrum 20.000 de euro. Motivul este șocant

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Bărbatul a continuat să fie agresiv și-n mașina polițiștilor.

Individul este cercetat pentru comiterea mai multor infracțiuni

După ce a fost imobilizat de către oamenii legii, bărbatul le-a adresat ameninţări cu moartea chiar și în mașina de poliție.

Citește și: Un bărbat a intrat cu mașina în mai multe persoane pe un aeroport din Germania

“Ulterior, atât în timpul deplasării cu autospeciala de poliţie cât şi la sediul Poliţiei Oraşului Murfatlar, le-a adresat ameninţări cu moartea şi cu acte de violenţă îndreptate asupra lor şi a membrilor de familie lucrătorilor de poliţie A. N. şi C. C. din cadrul Poliţiei locale Murfatlar, şi agentului de poliţie S. I.-S. din cadrul Poliţiei Oraşului Murfatlar, persoane aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fiind solicitate să intervină pentru aplanarea conflictului”, a mai transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si