Close sidebar
Close sidebar

Bărbat din Hunedoara, salvat în ultima clipă înainte să îşi ia viaţa într-o pădure

Un bărbat a fost găsit de polițiști după soneria telefonului, în timp ce acesta voia să-și pună capăt zilelor.

Stefania Pavel,

Un bărbat a fost găsit de polițiști după soneria telefonului, în timp ce acesta voia să-și pună capăt zilelor.

[Sursa foto: Poliția Capitalei - Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un bărbat de 28 de ani a fost salvat de poliţişti după ce a încercat să se sinuicidă într-o pădure din comuna Romos, Hunedoara. A fost găsit la câteva momente de la prima tentativă de suicid, după ce soţia acestuia a alertat poliţia în mijlocul nopţii, relatează  Agerpres.

Tânărul a fost dus de urgență la spital

Poliţiştii au fost alertaţi despre intenţia bărbatului de către soţia acestuia, o patrulă de poliţie deplasându-se imediat în teren. Din discuţiile cu soţia tânărului, poliţiştii au aflat că acesta a plecat cu maşina, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, în zona pădurii Cendea, pe drumul comunal dintre localităţile Orăştie şi Romos. După ce au găsit maşina pe marginea drumului, cei doi agenţi de poliţie plecaţi în căutarea bărbatului au intrat în pădure.

Din întuneric au auzit soneria unui telefon mobil şi s-au deplasat în acea direcţie, unde l-au identificat pe bărbat şi au reuşit să-l salveze în ultimul moment. 

Citește și: Un bărbat cercetat pentru abuz domestic și-a pus capăt zilelor după ce a sărit de pe o pasarelă: "Chiar nu-mi pasă. M-ați dezamăgit"

Poliţiştii au fost alertaţi despre intenţia bărbatului de către soţia acestuia.

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

"La sosirea poliţiştilor, tânărul încă prezenta semne vitale, iar prin susţinerea părţii inferioare a corpului şi acordarea primului-ajutor, viaţa acestuia a fost salvată", a precizat IPJ Hunedoara.

Citește și: Un tânăr de 18 ani din Dolj a fost reținut de polițiști. Acesta este bănuit că ar fi violat o femeie de 59 de ani

Tânărul a fost preluat de către un echipaj SMURD și transportat la o unitate medicală, în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI