Fetița de un an și jumătate a fost preluată în siguranță. În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că bărbatul se afla sub influența alcoolului, nu avea permis de conducere și avea interdicție de a se apropia de femeie, de fiica ei și de locuința lor.

Băut și fără permis, un bărbat din județul Bacău a furat mașina concubinei și i-a răpit fetița de un an și jumătate

După ce a fost imobilizat, agresorul a fost reținut de polițiști.

Citește și: Portarul Gianluigi Donnarumma și logodnica sa au fost bătuți, legați și jefuiți

Poliția Română a transmis că polițiștii Secției 4 Poliție Podu Turcului u fost sesizaţi, miercuri, prin 112, despre faptul că un bărbat de 45 de ani, din localitate, ar fi mers la domiciliul concubinei, de 40 de ani, din comuna Motoşeni, pe care ar fi agresat-o, i-ar fi sustras autoturismul şi ar fi luat-o şi pe fetiţa de 1 an şi jumătate, fără acordul femeii.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Din verificările poliţiştilor a rezultat faptul că bărbatul avea interzis dreptul de a se apropria la o distanţă de 25 de metri faţă de femeie, copiii minori, cât şi faţă de locuinţă.

La nivelul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, s-a constituit o echipă operativă care, în urma activităţilor operativ-investigative, au stabilit faptul că bărbatul, după ce ar fi părăsit locuinţa concubinei, împreună cu minora, s-ar fi deplasat cu autoturismul sustras la locuinţa acestuia, iar în momentul pătrunderii poliţiştilor în curtea imobilului, acesta ar fi încercat să îi intimideze cu un fierăstrău electric pornit. Poliţiştii au acţionat prompt, l-au determinat să renunţe la gestul său, fiind imobilizat şi condus la sediul poliţiei, pentru audieri”, a
transmis IGPR.

Fetița a fost găsită în locuința individului, de unde polițiștii au preluat-o în siguranță.

„Ajunşi la sediul Secţiei 4 Rurale Podu Turcului, a fost solicitată, prin 119, prezenţa reprezentanţilor DGASPC Bacău, care au preluat minora, internând-o într-un centru de specialitate. Întrucât femeia nu a fost găsită la locuinţa acesteia, pentru a se asigura că este în siguranţă, poliţiştii au procedat la efectuarea de căutări în vederea depistării, fiind găsită ascunsă într-o casă părăsită, la o distanţă de aproximativ 2 km de locuinţă”, au mai spus autoritățile.

Individul a fost reținut și acuzat de mai multe infracțiuni

În urma verificărilor, bărbatul nu deținea niciun fel de permis de conducere, iar în timp ce conducea cu fetița prezentă în mașină, el se afla sub influența băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind dus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.  

Citește și: Autoritățile din Italia recurg la sancțiuni dure pentru turiști. Ce amendă pot primii oamenii care merg în costum de baie pe stradă?

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Individul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate, conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, furt în scop de folosinţă şi încălcarea ordinului de protecţie. 

Bărbatul a fost dus în Arestul IPJ Bacău și urmează să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Podu Turcului, cu propunere de arestare preventivă. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si