Bărbatul de 53 de ani a fost găsit fără suflare de soția sa în microbuzul propriu, care se afla parcat în fața blocului, informează Opinia Timisoarei.

Citeste si: O explozie puternică a avut loc la parterul unui bloc din Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită

Sinucidere în microbuzul din fața blocului

Tragedia a avut loc în zona Lipovei din Timișoara. Femeia, care nu știa unde este soțul ei, a coborât până la microbuzul parcat în fața blocului, iar când a deschis ușa l-a găsit pe bărbat spânzurat.

Imediat au fost alertați medicii de la ambulanță, însă aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe soțul femeii. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Politiștii timișoreni au deschis un dosar penal și încearcă acum să afle ce anume l-a împins pe bărbat la gestul extrem.

Citeste si: Ipoteză șocantă. Băiatul de 13 ani care s-a sinucis într-un grajd, posibilă victimă a jocului "Balena albastră"

S-a aruncat de pe bloc 

O tragedie similară a avut loc duminica trecută când un bărbat în vârstă de 30 de ani din Ploiești s-a aruncat de pe un bloc pentru că nu i s-a permis să își vadă copilul.

Poliţia Prahova a fost sesizată despre faptul că, pe strada Cantacuzino, un bărbat s-a urcat pe un bloc și cere să își vadă copilul.

Agenţii sosiţi la faţa locului au urcat după el, în încercarea de a-l linişti şi a-l convinge să coboare, însă demersurile au fost în zadar, acesta aruncându-se în gol.

Medicii sosiţi la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si