Close sidebar
Close sidebar

Bărbat din Timișoara, găsit spânzurat în microbuz

O sinucidere șocantă a avut loc miercuri la Timișoara. Un bărbat a fost găsit spânzurat în microbuzul său parcat în fața blocului, scrie presa locală.

Razvan Ilie,

Politistii au deschis un dosar penal si incearca sa afle ce anume l-a impins pe timisorean la gestul extrem.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul de 53 de ani a fost găsit fără suflare de soția sa în microbuzul propriu, care se afla parcat în fața blocului, informează Opinia Timisoarei.

Citeste si: O explozie puternică a avut loc la parterul unui bloc din Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită

Sinucidere în microbuzul din fața blocului

Tragedia a avut loc în zona Lipovei din Timișoara. Femeia, care nu știa unde este soțul ei, a coborât până la microbuzul parcat în fața blocului, iar când a deschis ușa l-a găsit pe bărbat spânzurat.

Imediat au fost alertați medicii de la ambulanță, însă aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe soțul femeii. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Politiștii timișoreni au deschis un dosar penal și încearcă acum să afle ce anume l-a împins pe bărbat la gestul extrem.

Citeste si: Ipoteză șocantă. Băiatul de 13 ani care s-a sinucis într-un grajd, posibilă victimă a jocului "Balena albastră"

S-a aruncat de pe bloc 

O tragedie similară a avut loc duminica trecută când un bărbat în vârstă de 30 de ani din Ploiești s-a aruncat de pe un bloc pentru că nu i s-a permis să își vadă copilul.

Poliţia Prahova a fost sesizată despre faptul că, pe strada Cantacuzino, un bărbat s-a urcat pe un bloc și cere să își vadă copilul.

Agenţii sosiţi la faţa locului au urcat după el, în încercarea de a-l linişti şi a-l convinge să coboare, însă demersurile au fost în zadar, acesta aruncându-se în gol.

Medicii sosiţi la fața locului au încercat să-l resusciteze, însă nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI