Close sidebar
Close sidebar

Barbat din Vrancea, arestat, dupa ce si-a incendiat propria casa in care se aflau trei copii

Un barbat de 37 de ani, din Vrancea, si-a incendiat casa in care dormeau trei copii. Vranceanul a fost retinut, luni, de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Vrancea.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Vasile Dragos, un vrancean in varsta de 37 de ani, a fost retinut intr-un dosar in care este cercetat pentru distrugere si tentativa la omor calificat. El a fost prezentat magistratilor de la Tribunalul Vrancea cu propunere de arestare preventiva, primind mandat pentru 30 de zile, scrie Monitorul de Vrancea.

Faptele au avut loc in luna iulie a anului trecut, cand barbatul si sotia sa au mers la o nunta, unde inculpatul a consumat bauturi alcoolice.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: O descoperire arheologică i-a șocat pe cercetători, în Germania: „Răzbunătorul” îngropat cu pietre mari pe piept ca să nu învie- antena3.ro

Cu mintea inca tulbure de alcool, s-a dezbracat, si-a stropit maioul cu benzina, apoi s-a urcat pe o scara. Cand a ajuns in varful scarii, barbatul a dat foc maioului, apoi l-a aruncat in podul imobilului, declansand un incendiu de amploare. In timp ce casa ardea, in locuinta se aflau trei copii si un adult, care dormeau, iar alti doi copii se jucau in curtea imobilului, mai adauga sursa citata.

„Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea a propus instantei de judecata arestarea preventiva pentru o perioada de 30 de zile a unui barbat, pentru savarsirea infractiunilor de distrugere si tentativa la omor. Lucratorii Postului de Politie Vartescoiu s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca in data de 23 iulie 2017 inculpatul a incendiat cu intentie o anexa a locuintei proprietate personala, distrugand bunuri si punand in pericol viata mai multor persoane aflate in locuinta”, ne-a declarat Marinela Arginteanu, prim-procuror adjunct la Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea.

    Magistratii au dispus arestarea barbatului pentru 30 de zile.Hotararea nu este definitiva. „(...) admite propunerea formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Vrancea si in consecinta: Dispune arestarea preventiva a inculpatului M(...) VASILE DRAGOS, cercetat pentru infractiunile de distrugere(...) si tentativa la omor calificat(...) pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 09.01.2018 si pana la data de 07.02.2018. Dispune emiterea mandatului de arestare preventiva pe numele inculpatului.

(...) Ia act ca asistenta juridica a fost asigurata de aparator ales. Cu drept de contestatie, in termen de 48 ore de la pronuntare. Pronuntata in Camera de Consiliu, azi 09.01.2018, ora 13.45 ”, se arata in decizia magistratilor de la Tribunalul Vrancea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI