Close sidebar
Close sidebar

Bărbat dispărut din 1997, găsit cu Google Earth

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, dispărut în anul 1997, a fost găsit zilele trecute. Trupul său se afla într-o maşină scufundată într-un lac. Automobilul a fost descoperit de către a o persoană cu ajutorul Google Earth.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

William Moldt (40 de ani) a fost văzut pentru ultima dată pe 7 noiembrie 1997, în acea zi a plecat cu maşina. Bărbatul a plecat cu mașina după ce a petrecut câteva ore într-un club de noapte din Palm Beach, Florida.

Citeste si: Daniel Johnston, interpret, compozitor şi desenator american, a murit la vârsta de 58 de ani

Citeste si: Povestea șocantă a unui copil de 13 ani. A murit din cauza obezității, mama lui îl obliga să mănânce

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019: Înscrierea alegătorilor din străinătate, prelungită până la 15 septembrie

William Moldt şi-a sunat prietena şi a anunţat-o că va ajunge în scurt timp acasă, însă a dispărut fără urmă după acel apel.

Nimeni nu a ştiut ce s-a întâmplat cu William Moldt, vreme de 22 de ani. Bărbatul figurând în tot acest timp ca fiind dispărut.

Zilele trecute, un manager al unui complex rezidenţial din Palm Beach, a descoperit o maşină scufundată într-un lac din interorul complexului, în timp ce se uita pe Google Earth, notează Daily Mail.

Bărbatul a sunat imediat la Poliţie. În urma cercetărilor s-a descoperit că în maşina scufundată se afla trupul bărbatului dispărut în 1997.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI