Close sidebar
Close sidebar

Bărbat dispărut în mare, la Eforie Nord. Este căutat cu o ambarcaţiune

Un bărbat care a intrat în mare să facă o baie şi nu a mai ieşit din apă, la Eforie, este căutat cu o ambarcaţiune Rhib Eforie şi şenilată.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul dispărut are 72 de ani și se afla pe plajă cu soția sa. Din primele informații, se pare că bărbatul avea și probleme cardiace.

Citeste si: Femeia de 27 de ani din Prahova şi fiul ei, daţi dispăruţi, au fost găsiţi

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”În urma unui apel primit la 112, am fost solicitați să intervenim pentru găsirea unui bărbat, dispărut în mare (localitatea Eforie, judet Constanța).

Pentru salvarea persoanei aflate in dificultate, la locul indicat au fost trimise de urgență ambarcațiunea Rhib Eforie și șenilata de la punctul de prim ajutor temporar Eforie.

Din primele informații, este vorba despre un bărbat care ar fi intrat în mare acum 40 de min și nu a mai ieșit”, anunță ISU Constanța.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI