Bărbatul este căutat de mai multe ore de către autorităţi. 

Căutările au fost reluate de dimineață

Bărbatul a fost căutat neîntrerupt vineri noapte, iar sâmbătă pompierii au adus la faţa locului şi o barcă, însă acţiunea este îngreunată de cantitatea mare de mâl din albia pârâului.

Citește și: O femeie care alerga în zona unui lac din Sectorul 6 al Capitalei a murit, după ce ar fi fost mușcată de câini. UPDATE Femeia ar fi fost atacată și anul trecut, în aceeași zonă

Bărbatul în vârstă de 47 de ani se afla pe strada Izvoru cu Apă din municipiul Curtea de Argeş, când a căzut în pârâul Valea Iaşiului. Dispariția sa a fost semnalată vineri după-amiază.

Ar fi vrut să traverseze pârâul peste o punte improvizată

Se pare că bărbatul a încercat să traverseze pârâul trecând peste o punte improvizată, de pe care a alunecat. Acesta a fost înghițit de apele pârâului, al căror nivel a crescut în urma ploilor din ultima perioadă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pompierii l-au căutat vineri seara timp de mai multe ore, ajungând până la doi kilometri în aval, însă fără rezultat. La fiecare patru ore, echipe diferite de pompieri l-au căutat pe bărbat. 

Citește și: VIDEO Accident grav în Constanța, noaptea trecută. Un șofer a sărit peste giratoriu și este în stare gravă la spital

Sâmbătă, pompierii au intervenit cu o barcă, iar nivelul apei pare să fi scăzut cu un metru faţă de ziua precedentă, însă acţiunea este îngreunată de cantitatea mare de mâl formată în albia pârâului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si