Un bărbat de 48 de ani a fost căutat  de pompieri şi polițiști mai bine de două ore, în condiții de ceață, după ce s-a rătăcit pe malul râului Timiș.

Citește si: Meserii pe cale de dispariție

„În cursul serii de 28 octombrie, în urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112, am fost solicitaţi să intervenim pentru căutarea-salvarea unei persoane de sex masculin, dispărută pe malul râului Timiş, în satul Cebza.

La locul evenimentului au fost alertate forţe şi mijloace din cadrul Detașamentelor 1 si 2 de Pompieri Timișoara, Detașamentului Lugoj, Stațiilor de Pompieri Deta, Sânnicolau Mare, Făget şi Buziaş", transmite ISU Timiş.

Ce au transmis autoritățile

Căutările au fost dificile din cauza ceţii. Pompierii au folosit baloane de iluminat şi o cameră cu termoviziune.

Citește si: Un bărbat din Neamț a sunat la 112 de 364 de ori în acest an. Ce motive a indicat acesta

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Citește si: O familie s-a rătăcit în masivul Ceahlău

„S-a intervenit cu 1 ambulanţa SMURD tip B; 7 autospeciale de primă intervenție şi comandă; 1 ATV; 2 bărci cu motor; 7 baloane de iluminat cu generatoare electrice; 1 cameră cu termoviziune, cu un efectiv de 26 pompieri", precizează ISU Timiş.

Citește si: Tânăra de 16 ani din Turnu Măgurele, care a murit înjunghiată de 10 ori, era însărcinată în cinci luni. Și iubitul ei a fost ucis de același agresor

După aproximativ 2 ore de căutări, bărbatul de 48 de ani a fost găsit, conștient şi transportat la spital cu ambulanţa SMURD.

Citește si: Noi detalii în cazul morții lui Nosfe. În urma tragediei, oamenii legii au deschis dosar penal


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si