Tinerii impliați în incident și-au împărțit pumni și picioare, iar unii dintre ei au ales să scoată și cuțitele din buzunare. Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost înjunghiat în braț și în piept de un adolescent și a ajuns în stare gravă la spital.

Dosare penale pentru cei implicați

Conflictul celor imlicați în scandal a luat sfârșit când la fața locului au apărut mai multe echipaje de poliție și de jandarmi. 

Citeste si: Inconștiența la volan, plătită cu vieți. Un bărbat din Alba s-a urcat beat la volan și și-a omorât prietenul. A primit o condamnare cu suspendare

Persoanele implicate în scandal s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni de lovire sau alte violențeși pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bătaie între clanuri în Craiova. Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost înjunghiat în altercație

Două clanuri din Craiova s-au luat la bătaie cu bâte și cuțite noaptea trecută în plină stradă. În urma altercației, un adolescent în vârstă de 16 ani dar și un bărbat în vârstă de 29 de ani au fost grav răniți și transportați la unitatea de primiri urgențe a Spitalului Clinic din Craiova.

Citeste si: Imagini șocante într-o școală din România. Două eleve s-au luat la bătaie

Pe lângă cele două victime grav rănite, conflictul dintre bande a fost soldat și cu distrugerea unui autoturism. Persoanele care au fost implicate în scandal au fost identificate de oamenii legii și conduse la sediul poliției pentru a fi audiate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai multe forte de intervenție au fost dirijate la locul faptei după ce trecătorii înspăimântați au sunat la numărul unic de urgență 112 și au susținut ca s-au tras și focuri de armă. Deplasați la fața locului, polițiștii au sesizat că informația nu se confirma.

Cele doua victime rănite în altercație au fost transportate la spital și se află în stare de conștientă, fiind cooperante.

De la ce a pornit scandalul dintre cele două clanuri

Potrivit polițiștilor craioveni, adolescentul în vârstă de 16 ani a suferit o plagă superficială, în zona spatelui, produsă de un cuțit, iar tânărul în vârstă de 29 de ani are o leziune în zona capului, prin lovire cu o bâtă. Cei doi se află în afara oricărui pericol.

Citeste si: Trei elevi de clasa a VII-a au devastat o clasă după ce au consumat băuturi alcoolice

Din primele verificări s-a constatat că între patru bărbati pe de o parte și alți trei pe de altă parte, toți domiciliați în municipiul Craiova, ar fi izbucnit un conflict, iar între cele două grupuri exista o rivalitate mai veche.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În cauză, oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.

Citeste si: Scene șocante în Dâmbovița. Un agent de poliţie a fost atacat cu un cuţit de un bărbat bolnav psihic

                                                  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si