Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Alba, o femeie a anunțat, printr-un apel la 112 că și-a găsit soțul decedat, în apartamentul în care cei doi locuiesc. Bărbatul prezenta o leziune în zona capului, cel mai probabil cauzată de împușcătură.

Citeste si: Tânăra Daniela s-a stins din viață la 21 de ani. Ea s-a dat pe zăpadă cu un colac tras de maşină

Bărbatul s-ar fi sinucis

Din primele cercetări efectuate de oamenii legii, a reieșit că acesta s-ar fi sinucis cu o armă de vânătoare pe care o deținea legal, notează Antena3.ro.

Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat s-a aruncat de la etajul 20 al hotelului Intercontinental din București. Ce a spus în mesajul de adio

Un militar și-a agresat și și-a răpit fosta iubită. Ce mesaj de adio a fost tânăra obligată să lase

Un militar din București și-a agresat și răpit fosta iubită, apoi a obligat-o să scrie un mesaj de adio. Bărbatul a stat ascuns trei zile în podul casei femeii.

Cel care a recurs la un gest neașteptat este un cadru din MApN. Bărbatul a stat în secret, timp de trei zile și trei nopți, în podul casei femeii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Omul a urmărit-o la fiecare pas, iar când a rămas singură a agresat-o, batjocorit-o și chiar a obligat-o să scrie un bilețel de adio.

Gestul militarului a șocat pe toată lumea. El și-a obligat fosta parteneră de viață să scrie un bilet de adio după ce a agresat-o și a batjocorit-o. Timp de trei zile a stat ascuns în podul casei ca să surprindă momentul potrivit.

Citeste si: Un bărbat din Iaşi, dispărut de câteva zile, a fost găsit mort într-o fântână

Militarul din Capitală și-a supus iubita la chinuri groaznice

Femeia din București a trecut prin clipe de coșmar. Ea a fost răpită, sechestrată, batjocorită și pusă de către fostul ei partener de viață, cadru al Ministerului Apărării Naționale, să scrie un bilet de adio.

Individul era angajat ca voluntar la o unitate militară a MApN și deținea funcția de pompier. Ulterior, militarul din București a fost arestat de către oamenii legii. A fost dus la audieri, însă a fost arestat preventiv pentru mai multe infracţiuni.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Potrivit Antena3.ro, militarul din București ar fi stat timp de trei zile în podul casei femeii, acolo de unde a urmărit-o. În momentul în care a văzut că femeia era singură, fără să stea prea mult pe gânduri, a încercat să-și ducă planul la capăt.

El a coborât din pod când a observat că fata este singură acasă. Militarul i-a aplicat cele mai rele tratamente, a agresat-o, a lovit-o, a torturat-o, a batjocorit-o. A luat un cuțit în mână, a amenințat-o și a obligat-o să scrie un bilețel de adio. Bărbatul a fost arestat preventiv, pentru următoarele 30 de zile.

Citeste si: Afaceristul găsit mort în Pădurea Băneasa suferea de depresie. Cum au descoperit autoritățile cadavrul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si