Cadavrul unui bărbat de 41 de ani a fost găsit într-un apartament din Mizil. Bărbatul este administratorul unei societăți de construcții. Acesta era în divorț și se afla în plin proces pentru custodia copiilor. Bărbatul era vânător și deținea permis de port-armă. Cadavrul a fost găsit de sora bărbatului, după ce nu îi mai răspundea la telefon și s-a deplasat la fața locului.

Citeste si: Moartea misterioasă a unui bărbat. Oamenii legii l-au găsit decedat, cu capul strivit: „A fost descoperit prea târziu”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”La data de 16 martie, în jurul orei 15:00, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Mizil au fost sesizaţi despre faptul că într-o locuinţă din oraş se află un bărbat decedat, la prima vedere împuşcat în cap, cu o arma de vânătoare lângă el”, a transmis Biroul de Presă al Poliţiei Prahova.

Citeste si: O fetiță de șapte ani a fost ucisă în timp ce se afla la școală. Bunicul ei a fost omorât de bombardamentele trupelor rusești în timp ce încerca să o salveze

Echipa de criminaliști ajunși la fața locului au confirmat decesul, iar polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Un bărbat din Vaslui a fost găsit mort în casă, cu capul strivit

Moarte suspectă și în Vaslui, unde un pensionar a fost găsit fără suflare în casă, cu capul strivit.
Vasluianul avea 70 de ani și a fost găsit cu capul strivit.

Potrivit autorităților, omul a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, iar rănile au fost incompatibile cu viața. Oamenii legii se ocupă de cercetarea cazului, după ce au fost sesizați de o rudă a victimei.

Citeste si: El este instructorul de fitness care a pierit în tragicul accident rutier. Iubita lui a rămas fără o mână d

„Un bărbat de 70 de ani a fost găsit decedat în locuința proprie din Bârlad, prezentând un traumatism craniocerebral grav prin strivire, probabil accidental. Echipajul SAJ ajuns la adresă a găsit victima cu capul strivit de greutatea unui dulap din locuință”, a transmis SAJ Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si