O descoperire macabră a fost făcută în Timișoara, de o femeie. În timp ce se afla pe o stradă, femeia a observat, într-o mașină părăsită, un bărbat care părea a ii decedat. Aceasta a sunat imediat la numărul unic de urgență 112.

A găsit un cadavru în mașină

O femeie a observat într-o mașină părăsită, aflată de strada Liniștei, din Timișoara, un bărbat care părea a fi decedat.

Aceasta a sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns imediat polițiștii.

În urma verificărilor, polițiștii au confirmat mărturia femeii. În mașina parcată, părăsită, se afla trupul neînsuflețit al unui bărbat. Potrivit primelor informații, bărbatul găsit decedat în mașină are 53 de ani și este din Galați.

"La data de 31 octombrie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara, au fost sesizați de către o femeie, cu privire la faptul că pe strada Liniștei din municipiul Timișoara ar fi observat pe scaunele din față ale unui autoturism, un bărbat decedat. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au constatat faptul că cele sesizate se confirmă", se arată într-un comunicat oficial.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV- Dansatorul Alexandru Vereb și-a prevestit moartea înainte de a intra în operație: ”Presimțea că ceva rău se va întâmpla și mi-a spus că poate nu o să ne mai vedem”

Barbat găsit mort în mașină

Barbat găsit mort în mașină

[Sursa foto: Stirile Kanal D]

Pe corpul bărbatului nu au găsite urme de violență sau alte forme de agresiuni. Autoritățile au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte care au condus la moartea bărbatului.

Citește și: VIDEO: Atac armat în Florida, la o petrecere de Halloween cu sute de persoane. Doi tineri și-au pierdut viața, iar cel puțin 15 persoane au fost rănite

Potrivit primelor informații, bărbatul găsit fără suflare într-o mașină părăsită de pe strada Liniștei, din Timișoara, se pare că este o persoană adultă fără adăpost. Nu se cunosc detalii despre cum și când a ajuns în Timișoara, acesta fiind din Galați, dar nici despre cauza morții.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si