Close sidebar
Close sidebar

Bărbat, găsit mort într-un apartament din Bistrița! Polițiștii cred că au de-a face cu un criminal

Un bărbat de 71 ani, care locuia în municipiul Bistriţa, județul Bistrița-Năsăud, a fost găsit mort în propriul apartament, marţi seara. Anchetatorii suspectează că este vorba despre o crimă, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud.

G.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor de către poliţişti, la delegarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Diana Pintea, miercuri, 6 februarie, pentru Agerpres.

Cadavrul a fost găsit aproape dezbrăcat

Bătrânul locuia singur în apartament și nu mai fusese văzut de duminică de către vecini. Când rudele bărbatului au intrat în apartament au avut parte de imagini șocante: bătrânul era pe dușumea fără suflare, pe jumătate dezbrăcat, iar locuința era întoarsă pe dos.

Citeste si: Vasluiul, din nou pe harta rușinii! Sute de elevi din județ au fost depistați cu păduchi în ultimele zile

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Se pare însă că anchetatorii nu au găsit urme de intrare prin efracție în apartament și nici urme de sânge, scrie Gazeta de Bistrița. Cu toate acestea, toate indiciile găsite de anchetatori la fața locului conduc spre ideea unei crime. Niciun suspect nu a fost reţinut în acest caz, până la această oră.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI