Bărbatul din Călărași spune că fosta iubită, medic rezident în cadrul Serviciului Județean de Medicină Legală Constanța, l-ar fi hărțuit și amenințat în mod constant.

Potrivit presei locale, femeia i-a trimis fotografii cu cadavre pe masa de autopsie, spunându-i că și el va ajunge acolo.

Citește și: Cine sunt cei doi frați care l-au aruncat pe scări pe antrenorul de box. Daniel a ajuns în comă la spital

Presa locală relatează că Marius și Adriana s-au cunoscut pe rețelele de socializare în urmă cu doi ani, iar începutul relației părea promițător.

Ambii erau divorțați și sperau să-și găsească liniștea împreună. La câteva luni de relație, cei doi s-au certat și problemele nu s-au oprit aici.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO. Un german a câștigat un premiu uriaș la loto, iar prietena lui își șterge nasul și lacrimile cu bancnote de 500 euro 

Femeia l-a acuzat pe fostul prtener de infidelitate și ar fi început să-l hărțuiască, după cum spune Marius, fostul iubit al femeii. 

Bărbat hărțuit de fosta iubită, medic legist, cu selfie-uri dintre cadavre

Bărbat hărțuit de fosta iubită, medic legist, cu fotografii de la morga

[Sursa foto: Replica online]

Fotografii de la morga spitalului din Constanța pentru fostul iubit

Într-una dintre certuri, Adriana i-a trimis lui Marius mai multe fotografii în care trupurile fără suflare ale unor persoane erau așezate pe jos, în laboratorul de medicină legală, iar aceasta i-a spus, mai în glumă mai în serios: “Așa i-aș face și lui aia și tu să te uiți.”

Unul dintre mesajele pe care fosta iubită i l-a trimis lui Marius pe Whatsapp spune “E un mod de relaxare acum. Îmi închipui că ești tu”, potrivit  calarasipress.ro.

Bărbatul a sesizat Colegiul Medicilor și Poliția din Călărași. Acum, polițiștii trebuie să facă lumină în acest caz neobișnuit de hărțiure.

Femeia, medic rezident la Spitalul Județean din Constanșa ar fi continuat să-l hărțuiască și să-l amenințe pe bărbat trimițându-i fotografii cu cadavre pe masa de autopsie, spunându-i ca și el va ajunge acolo.

Citește și: Un bărbat s-a stins din viață după ce a încercat să mănânce o caracatiță vie. San-nakji este una dintre cele mai periculoase delicatese din lume

Poliția a deschis un dosar de hărțuire și încearcă să afle care este adevărul din spatele acestei foste povești de iubire care s-a transformat într-un scenariu de filme horror.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si