Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, Magda Badescu a declarat ca: "A fost un incident între mai multe persoane, una dintre ele a tras cu o armă cu alice în partea vătămată şi i-a produs mai multe leziuni care au necesitat internarea în spital şi intervenţia chirurgicală. Se cercetează împrejurările în care s-a produs fapta. Deocamdată s-a înregistrat cauza la noi pentru tentativă de omor".
Barbatul ranit, in varsta de 48 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale, aflandu-se la sectia de Terapie Intensiva, in stare stabila, a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Craiova.

Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Dolj, Magda Badescu a declarat ca: "A fost un incident între mai multe persoane, una dintre ele a tras cu o armă cu alice în partea vătămată şi i-a produs mai multe leziuni care au necesitat internarea în spital şi intervenţia chirurgicală.

Se cercetează împrejurările în care s-a produs fapta. Deocamdată s-a înregistrat cauza la noi pentru tentativă de omor".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Barbatul ranit, in varsta de 48 de ani, a fost supus unei interventii chirurgicale, aflandu-se la sectia de Terapie Intensiva, in stare stabila, a anuntat purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Craiova, potrivit mediafax.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si