Un bărbat din Ploieşti a fost împuşcat în cap de fostul său cumnat care a fugit. Tânărul a fost transportat la spital, iar agresorul a fost găsit de poliţişti. Pistolul folosit a fost găsit pe un câmp.

Citeste si: Bărbatul desfigurat de urs la vârsta de 15 ani: „M-a mușcat de față!”

Ce au transmis autoritățile

„În dimineaţa zilei de 19 iulie, în jurul orei 6.30, poliţiştii Secţiei nr.2 poliţie Ploieşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat din municipiu, despre faptul ca a fost împuşcat, în zona capului, cu un pistol cu bile de cumnatul său. Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în vârstă de 40 de ani a mers la domiciliul fostului cumnat, iar în timp ce acesta dormea, ar fi tras cu un pistol de tip airsoft în direcţia capului, provocându-i leziuni, părăsind imobilul de îndată, într-o direcţie necunoscută”, a transmis, marţi seară, Poliţia Prahova.

bărbat împușcat în cap de cumnat
Și-a împușcat cumnatul în cap.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Un unchi și-a ucis nepoata pentru a se răzbuna pe fratele său

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost dus de urgență la spital. El a fost dus la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: Băiat de nouă ani, găsit fără suflare într-o mașină parcată în curtea vecinilor

„În baza cercetările şi investigaţiilor efectuate, în cursul aceleiaşi zile, poliţiştii au reuşit depistarea autorului, fiind condus la sediul subunităţii în vederea audierii.

Totodată, pe un teren viran din municipiul Ploieşti a fost găsit pistolul de tip airsoft folosit, ocazie cu care lucrătorii din cadrul SAESP au luat măsura sancţionării bărbatului, precum şi măsura complementară a ridicării în vederea confiscării a pistolului respectiv”, a mai transmis Poliţia Prahova.

Citeste si: O mamă din Brazilia s-a deghizat în asistentă medicală și a vrut să fure un nou-născut. Femeia își pierduse recent propriul copil

Oamenii legii au anunțat că agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si