UPDATE:  Autoritățile germane au precizat că atacatorul a murit la spital.

 

Un incident terifiant a avut loc la un eveniment politic organizat într-o piață publică din Germania. Un bărbat a fost împușcat de autorități, după ce a înjunghiat mai multe persoane. O operațiune de amploare a fost deschisă, relatează skynews.ro.

Bărbat împușcat după ce a înjunghiat mai multe persoane 

Incidentul șocant a avut loc în orașul Mannheim, la ora locală 11:30, în piața publică din zona de sud-vest.

Un bărbat a înjunghiat mai multe persoane, în timpul unui eveniment politic. Printre persoanele pe care le-a rănit se afla și un ofițer, care se aplecase să ajute o altă persoană rănită.

Citește și: VIDEO El este Romeo, bărbatul din Fetești care a fost ucis de bomba pe care o făcea chiar în casa lui: „Dumnezeu știe ce a făcut”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Bărbat împușcat pe stradă, după ce a înjunghiat mai multe persoane

[Sursa foto: Capturi X]

Împotriva atacatorului, autoritățile au fost nevoite să folosească arma din dotare. Bărbatul care a înjunghiat mai multe persoane a fost împușcat.

„A fost folosită o armă de foc împotriva atacatorului”, a declarat poliția într-un comunicat.

Autoritățile au deschis o operațiune de amploare în vederea rezolvării cazului șocant. În acest moment, nu se cunosc detalii cu privire la gravitatea rănilor suferite de persoanele înjunghiate, dar nici despre starea atacatorului care a fost împușcat de polițiști.

Citește și: Și-a păcălit prietena că are o boală gravă, să facă rost de 10 000 de euro! Femeia țepuită a depus plângere penală

Bărbat împușcat pe stradă, după ce a înjunghiat mai multe persoane

[Sursa foto: Capturi X]

„În prezent, există o operațiune majoră de poliție în piața din Mannheim. Un elicopter de salvare este, de asemenea, în uz. Nu pot fi furnizate alte informații în acest moment”, a transmis poliția din Mannheim.

Într-un videoclip postat pe rețelele sociale se vede cum atacatorul se luptă, la pământ, cu un alt bărbat, care încearcă să îi smulgă cuțitul din mână.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si